Egen Design

Vad kul att ni har en ikon, byggnad eller monument som ni vill föreviga! Vi hjälper er gärna med det. Vår produkt "Egen design" är till för företag, organisationer eller privatpersoner som vill föreviga en byggnad eller ett monument. Vi kommer, i rådgivning med er, ta fram en design på en byggnad eller ett monument. Kanske vill ni ha en design på ert hus som ni kan skicka på vykort till era anställda, kanske vill ni föreviga en viktig plats i era liv. Det finns många anledningar till att vilja ha en egen design på en byggnad.

Er egen design kommer ni att kunna få i form av vykort, planscher och/eller som en digital fil så ni själva kan trycka den vart ni vill ha den. Vi reserverar oss för att inte ta emot alla beställningar på egen design, detta då vissa byggnader och monument kan vara svåra att återskapa med våra designer.

På våra egen design finns en nöjdhetsgaranti, om ni inte är nöjda får ni pengarna tillbaka i utbyte av att vi behåller behåller rättigheterna för designen. Våra designer görs i vektorgrafik, de går därav att skala upp till den till den storlek ni önskar. Ni kan få produkten i olika format, t ex .ai, .png, .jpeg, .pdg med fler.

Egen design - Basic - 500 kr
I egen design basic ingår ett avtalat telefonmöte med vår designer och löpande kontakt med denna om er design. Egen design basic är till för enklare designer.

Egen design - Komplex - 800 kr
I egen design komplex ingår två avtalade telefonmöten med vår designer och löpande kontakt med denna om er design. Egen design komplex är till för mer komplicerade designer


Är ni intresserade? Maila vår designer med ert namn, kontaktuppgifter och vilken ikon, byggnad eller monument som ni vill ha designen på. Bifoga gärna en bild.

Grafisk formgivare och designer: Lowe Elfström

E-postadress: [email protected]

Telefonnummer: 0727291086